Taxilimo English Français Nederlands

Limousine Service

0032474464636 - 0032475816122

Onze firma

Taxilimo BVBA is gevestigd dichtbij Brussels Airport en slechts op enkele minuten van de Europese wijk en de grote nationale en internationale instellingen.

 

Deze ideale situatie staat ons toe, om U een snelle en efficiënte service met privé-chauffeur aan te bieden, gebaseerd op vertrouwen, discretie en professionalisme.

 

Onze wagens met privé-chauffeur zijn comfortabel, luxueus en ruim om alzo al uw transferten naar luchthavens, treinstations, bedrijven, enz. op een aangename manier uit te voeren.

 

Onze ervaren chauffeurs, geven U van bij uw aankomst, een veiligheidsgevoel en dit gedurende het ganse transport tot aan uw eindbestemming in België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland.

 

De firma Taxilimo BVBA is de referentie bij uitstek inzake verhuur van limousines met chauffeur en VIP transport.

 

 

Onze wagens met privé-chauffeur

Diensten

 

Om aan de verwachtingen van al onze klanten te voldoen, zowel particulieren, professionals en anderen, bieden wij een wagen met privé-chauffeur aan en dit volgens uw vooropgestelde eisen.

 

Onze chauffeurs garanderen vertrouwelijkheid, discretie en stiptheid tijdens uw transport, tevens voor stand by service van korte en lange duur.

 

Voor de verhuur van wagens met privé-chauffeur, biedt Taxilimo enkel luxe wagens en busjes aan in een onberispelijke staat met ervaren chauffeurs.

 

Gepersonaliseerde ontvangst met naam of logo van uw keuze, point to point transfert, shuttledienst naar luchthavens en stations, verhuur van wagens met chauffeur voor korte of lange termijn, zijn diensten die Taxilimo aanbiedt in een ongeëvenaard comfort.

 

Onze chauffeurs zijn meertalig en zullen U steeds in veilige omstandigheden naar de door U gekozen bestemming brengen.

 

Voor uw zakenreizen, uitstappen of andere evenementen, bieden wij ook een shuttledienst aan naar de luchthaven, het treinstation of andere door U gekozen bestemmingen en dit aan boord van onze minibus Mercedes Viano 6-7 plaatsen in een ongeëvenaard comfort.

 

Voor uw persoonlijke gebeurtenissen of andere prestigieuze evenementen, zijn onze ceremonie voertuigen de gepaste keuze om een eigen stijl te geven aan uw bruiloften, verjaardagen, gala diners, bezoek aan Brussel, enz..

 

Voor uw bruiloft, kiest U voor originaliteit en exclusiviteit dankzij onze prachtige Porsche Panamera, een luxe Mercedes S-klasse, een mooie cabrio Mercedes E-klasse die U tijdens dit onvergetelijke avontuur zal vergezellen.

 

Aan bedrijven die dit wensen, bieden wij een gedetailleerde maandelijkse facturatie aan, gebaseerd op vooraf overeengekomen bedragen in functie van de gevraagde en verleende diensten.

Onze ervaring en flexibiliteit zijn uw troeven.

 

Copyright © Taxilimo - All Rights Reserved - Tous droits réservés