Taxilimo English Français Nederlands

Limousine Service

0032474464636 - 0032475816122

 

Over Dienst Beveiligde betaling Contact

Onze firma

Taxilimo BVBA is gevestigd dichtbij Brussels Airport en slechts op enkele minuten van de Europese wijk en de grote nationale en internationale instellingen.

 

Deze ideale situatie staat ons toe, om U een snelle en efficiënte service met privé-chauffeur aan te bieden, gebaseerd op vertrouwen, discretie en professionalisme.

 

Onze wagens met privé-chauffeur zijn comfortabel, luxueus en ruim om alzo al uw transferten naar luchthavens, treinstations, bedrijven, enz. op een aangename manier uit te voeren.

 

Onze ervaren chauffeurs, geven U van bij uw aankomst, een veiligheidsgevoel en dit gedurende het ganse transport tot aan uw eindbestemming in België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland.

 

De firma Taxilimo BVBA is de referentie bij uitstek inzake verhuur van limousines met chauffeur en VIP transport.

Om aan de verwachtingen van al onze klanten te voldoen, zowel particulieren als professionals of anderen , bieden wij een verhuur van wagens met chauffeur aan die aan uw wensen en noden voldoet en dit met respect voor stiptheid.

 

Gepersonaliseerde ontvangst met naam of logo van uw keuze , transfert point to point, shuttledienst naar luchthavens en stations, verhuur van wagens met chauffeur voor korte of lange termijn behoren tot de aangeboden diensten.

 

Voor uw persoonlijke en prestigieuze gebeurtenissen zijn onze ceremonie voertuigen de wagens bij uitstek om aan uw bruiloften, verjaardagen, gala diners , bezoek aan Brussel, enz. een stijlvol karakter te geven.

 

Wij bieden een gedetailleerde maandelijkse facturatie aan bedrijven die dit wensen, gebaseerd op vooraf overeengekomen diensten en prijzen.

 

 

Onze wagens met privé-chauffeur

Onze ervaring en flexibiliteit zijn uw troeven.

 

Copyright © Taxilimo - All Rights Reserved - Tous droits réservés